Om Days of Tasting!

Days of Tasting, Københavns nyeste madfestival, åbnede for første gang i uge 7 i 2023 og har siden haft over 7500 begejstrede besøgende fordelt på uge 7 og 42 samme år.

Days of Tasting er en madfestival, der sætter fokus på gæstens oplevelse, hvor de deltagende restauranter serverer menuer baseret på deres spidskompetencer.

Menuerne er sammensat af restauranternes favoritretter og tilbydes til en fordelagtig pris til vores Days of Tasting-gæster på de deltagende restauranter.

Samtidig er menuerne opdelt i tre prisgrupper:

350 kr. – 450 kr. – 550 kr.

 

Prisgrupperne afspejler menuerne på restauranterne, så der er noget for enhver lejlighed.

Med Days of Tasting får du mulighed for at udforske nye restauranter, du altid har drømt eller hørt om, samtidig med at du kan nyde en menu på din favoritrestaurant i København.

Med 19 forskellige restauranter i Days of Tasting får du chancen for at dykke ned i menuer, der repræsenterer forskellige køkkener.

Du kan nyde asiatiske, italienske, spanske, franske og nordisk-inspirerede menuer.

Så der er noget for enhver smag!

Der vil også være mulighed for at tilkøbe velkomstdrinks og vinmenuer, der er nøje sammensat til den pågældende menu – alt sammen til fordelagtige priser.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Days of Tasting, som næste gang serverer deres menuer i uge 7 i 2024.

Husk, det er helt op til jer, om I ønsker at besøge én restaurant eller prøve flere forskellige – I har hele 10 dage til at finde jeres nye favoritrestaurant.

Det eneste, I skal gøre, er at vælge menuen, og ellers er det bare at medbringe sulten.