Days of Tasting!

Hvornår? 

days of tasting varer fra d. 09/02 til d. 18/02 i 2024. Tiderne for ankomst afhænger af din billet.

Hvordan? 

Du behøver ikke medbringer andet end sulten! – Når du ankommer oplyser du blot dit navn og du vil dernæst blive henvist til dit bord.

Hvad går pengene til? 

Uanset prisen på din billet så går det hele til restauranten. Der er intet billet gebyr eller andet, så du er sikret en ekstra god oplevelse da det betyder at restauranten ikke skal gå på kompromis med råvaren!

Hvor mange?

Det er op til den enkelte restaurant at udbyde antallet af billetter. – Det kan ske at der bliver sat flere til salg løbende.

 

Kan jeg ændre mine købte billetter?

Ja, du skal være velkommen til at kontakte restauranten og høre om det er muligt at rykke din reservation til et andet tidspunkt. Det er dog ikke muligt at få pengene refunderet.

Det er også muligt at videregive din billet til en anden. – Du bedes blot kontakte restauranten og oplyse herom, så de kan få ændret navnet på din billet.

Hvor mange billetter kan man købe?

Du kan købe ligeså mange billetter du vil! – Bemærk dog at nogen af restauranterne har begrænsninger på, grundet antallet af borde og pladser.

Kan jeg betale med et Gavekort? 

Nej, vi har desværre ikke mulighed for at tage imod Gavekort ved betaling af din billet. Du skal dog være velkommen til at gøre brug af dit gavekort når du besøger restauranten i tiflælde af at du bestiller andet end den forudbetalte menu.

Modtager jeg en bekræftelse på mit køb? 

Ja! du modtager en bekræftelse på mail samt en kvittering for dit køb.

Hvor længe har man bordet?

Afhængig af restauranten kan du opleve en begrænsning på din reservation. Det skyldes at bordet kan være reserveret igen efter. – De fleste restauranter har mellem 2 og 2,5 times seatings. Oftets kan der være tidsbegrænsning på din reservation hvis du bestiller bord mellem 17:30 og 19:30.